Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace

Vítám Vás na mých stránkách 😊

Vystudovala jsem střední ekonomickou školu a následně jsem v tomto směru ukončila své vzdělání vysokoškolské bakalářské – obor podnikání a ekonomika.

Po ukončení studia jsem pracovala jako asistentka v advokátní kanceláři a nahlédla tak do právní praxe.

Po několika letech se mi narodila dcera, se kterou jsem byla doma 2 roky a přišla nabídka naučit se něco nového, zkusit práci realitního makléře. Tato výzva se nedala odmítnout a tak jsem do toho šla, naplno. Nejsem typ člověka, který se spokojí s tím, že sedí v kanceláři 8 hodin denně. Potřebuji kontakt s novými lidmi a být stále v pohybu a to i ve volném čase

Dnes, po 12 letech praxe v realitách mohu říci, že realitní trh je pestrý, pořád se učím něco nového, potkávám se se zajímavými lidmi a tato práce mne naplňuje.

Baví mne pomáhat lidem ke spokojenému bydlení. Když je spokojený klient, jsem spokojená i já. Mým cílem je pracovat tak, aby se zákazníci vraceli a doporučovali mě dále svým přátelům, rodině i známým. I cesta může být cíl a s úsměvem jde všechno líp 😊

Díky svým zkušenostem na realitním trhu pomáhám lidem prodat nemovitosti rychle, bezpečně a za nejvyšší možnou tržní cenu.

Jsem si vědoma toho, že prodej či koupě nemovitosti je pro většinu lidí životním rozhodnutím, a proto ke svým klientům přistupuji individuálně a snažím se co možná nejvíce vyhovět jejich přáním a potřebám.

Důležitým krokem při prodeji nemovitosti, je volba toho správného makléře. Právě on Vás potom prezentuje a zastupuje při jednání s kupujícími. Zkušený realitní makléř vše potřebné obstará za Vás. Neustále se vzdělávám a aktualizuji své poznatky, abych svým klientům nabídla stále lepší služby a byla pro ně skutečným přínosem.

Pokud prodáváte nemovitost a nevíte si rady, či o prodeji zatím jen uvažujete, neváhejte mne kontaktovat. Sjednejte si nezávaznou osobní schůzku, kde Vám zodpovím vaše otázky, probereme obavy, vysvětlím vše potřebné včetně možných rizik.

Bc. Silvie Kovalčíková

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?